De praktijk

Tandarts Freddy van As en zijn praktijk

Tandarts Freddy van As opent eind september 2019 zijn praktijk aan de Ugchelseweg 34 in Ugchelen. Een moderne, gloednieuwe praktijk voor mondzorg. Dat geldt zowel voor de apparatuur en het instrumentarium als voor onze visie. Want we willen geen tandartspraktijk zijn die gaat voor zo veel mogelijk verrichtingen. Ons uitgangspunt is juist het voorkomen van behandelingen. Want daar bent u immers bij gebaat.

U kunt dus binnenkort bij Van As terecht voor alle reguliere tandartsbehandelingen, van controle tot wortelkanaalbehandeling en van gebitsreiniging tot voorzieningen op een implantaat (zoals kronen, kunstgebitten etc.). Voor specialistische behandelingen verwijzen we u door naar een van onze vaste professionele samenwerkingspartners. Freddy van As staat bekend als een zeer geduldige tandarts, die ook mensen met angst voor de tandarts uitstekend weet te behandelen en op hun gemak weet te stellen.

De mondzorgpraktijk

Mondzorg van As gaat zich vestigen in een karakteristiek jarenzestigpand. Het gebouw werd ooit gebouwd als manufacturenwinkel voor de familie Wouterse. Bij de verbouwing worden de vertrouwde en karakteristieke elementen van het gebouw behouden. Met de restyling doen moderne, duurzame technieken en goede klimaatcontrole hun intrede. U kunt straks gratis parkeren voor de praktijk. Uw privacy staat hoog in het vaandel. Daarom bouwen we de receptie apart van de wachtkamer en zorgen we, ook bij de behandelkamer, voor geluidsreductie.

Over Freddy van As

“Ik heb diverse jaren gewerkt in het bedrijfsleven, maar wilde graag iets heel anders doen. Daarbij had de combinatie van werk waarbij je zowel je hoofd als je handen gebruikt mijn voorkeur. Bovendien wilde ik heel graag veel contact met mensen. De keuze voor een opleiding tot tandarts was toen snel gemaakt. Ik heb geen moment spijt van mijn keuze en geniet nu al van de voorbereidingen op mijn werk. Het geeft me veel voldoening om straks de tijd te kunnen nemen voor mijn patiënten. Ik vind het erg mooi om hen niet alleen goed te behandelen, maar ook samen te kijken naar de verwachte ontwikkelingen van iemands gebit op de lange termijn.”